Sisältöön »
 
uutiset253386412.jpg
 

Ajankohtaista

 

10.04.2019

Tuotepäällikkö Turkuun. Haku päättyy 23.4.2019


Haemme  Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

työskentelemään monipuolisesti SteraLux LED-valaisinten parissa.

Tuotepäällikkönä otat meillä laajasti vastuuta LED-valaisimiin liittyvästä teknisestä kehittämisestä niin tuotteistuksen kuin tuotannonkin näkökulmasta. Huolehdit omalta osaltasi valmistukseen liittyvistä teknistä asioista ja niiden kehittämisestä yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Olet myös kiinnostunut monipuolisesti LED-valaisimiin liittyvän liiketoimintamme kokonaisvaltaisesta kehityksestä ja otteesi on asiakasrajapinnassa luontevaa ja myynnillistä.

Tuotepäällikkönä työtehtäviisi kuuluvat mm:

  • myyntityö erilaisissa asiakaskohteissa, jotka vaativat teknistä asiantuntijuutta ja keskustelua loppuasiakkaan kanssa
  • tekninen tuki asiakasrajapinnan ja oman tuotannon välissä
  • tuotteiden kehittäminen ja ohjaus yhdessä sovitun tuote-roadmapin mukaisesti
  • teknisten tuotemateriaalien valmistelu
  • tarjousten valmistelu asiakastarpeiden mukaisesti

Toivomme sinulta tuntemusta tuotekehityksestä ja projektien läpiviemisestä. Olet hyvin selvillä ja aidosti kiinnostunut valaisinmarkkinoiden nykytilanteesta. Olet hankkinut tietämyksesi LED-valaisintekniikasta ja ehkä myös elektroniikkatuotannosta, joko työkokemuksen tai koulutuksen kautta. Arvostamme aiempaa kokemusta myynnistä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Toivomme, että toimit asiakaslähtöisesti ja olet ratkaisukeskeinen persoona, jolta löytyy systemaattista ajattelutapaa ja aitoa kiinnostusta vastata erilaisiin teknisiin haasteisiin. Koulutuksesi voi olla kaupallinen tai tekninen. Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittää itseään ammattitaitoisessa ja viihtyvässä työympäristössä.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.


Rekrytointia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit tästä linkistä tai Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksen Suomen Henkilöstötaloon palkkatoiveineen 23.4.2019 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten hakea kannattaa nopeasti!

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta arkisin klo 9-16 henkilöstökonsultti Jenni Räikköseltä, puh. 010 2306 535 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.