Sisältöön »
 
uutiset253386412.jpg
 

Ajankohtaista

 

18.03.2022

Steran Tammelan tehtaan laajennus valmis


Steran Tammelan tehtaan laajennusinvestointi on valmistunut ja tuotanto hienoissa uusissa tiloissa on käynnistynyt. Aikaisemmin käytössä ollut 13.300m2:n tehdasrakennus laajeni noin 3.000m2:n suuruisella laajennusosalla. Puolet tilasta on varattu kokoonpanoon ja toinen puoli uutta maalaamoa varten. Tilat rakennettiin kestävä kehitys huomioiden puurakenteisena yhteistyökumppanimme FM-Haus Oy:n toimesta.

 Kokoonpanotilat suunniteltiin vastaamaan asiakkaidemme nykytarpeita, mutta samalla suunnittelussa huomioitiin myös nopea ja joustava mukautuminen tulevaisuuden tuomiin uusiin mahdollisuuksiin. Avoin ja valoisa yhtenäinen tila mahdollistaakin toimintamme muuntautumisen monen tyyppisiin kokoonpanotarpeisiin.

 Laajennuksen yhteydessä Tammelan toimipisteeseen investoitiin myös uusi jauhemaalaamo vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin laatuvaatimuksiin sekä tuomaan joustavuutta tuotantoon ja näin parantamaan palvelukykyämme.  Sasmetor Oy:n toimittaman maalaamon asennukset saatiin päätökseen marraskuun lopussa ja linjan testaus ja tuotannon ylösajo käynnistyivät joulukuussa. Projekti eteni mallikkaasti ja tällä hetkellä omassa maalaamossa maalattujen tuotteiden toimitukset ovat jo hyvässä vauhdissa.

 Uusien tilojen myötä olemme jatkaneet sekä suoria rekrytointeja että yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa mm. rekry-koulutusten muodossa ja Steran Tammelan toimipisteessä työskenteleekin tällä hetkellä jo yhteensä n. 230 henkilöä.

 Ja luonnollisesti, uudet tilat valaistaan Steran omilla SteraLux-valaisimilla!