Innehåll »
 
 

Avoimet työpaikat/ open vacancies

 

10.09.2019

Hankintapäällikkö Tammelaan. Haku päättyy 24.9.2019


Haemme nyt Tammelan toimipisteemme vakituiseen työsuhteeseen

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit Tammelan yksikön hankintaorganisaation esimiehenä ja tiiviissä yhteistyössä tuotannon sekä myynnin kanssa. Strategisen toiminnan lisäksi työpäiviisi sisältyy päivittäisiä hankinnan toimia kuten tarjouskyselyjen laatimista, tilausten prosessointia ja ostolaskujen tarkastusta. Hankintapäällikkönä vastaat myös konsernin määrättyjen hankintakategorioiden toimittajarajapinnasta ja -portfoliosta sekä toimittajien kilpailuttamisesta. Kuulut liiketoiminta-alueen johtotiimiin ja raportoit liiketoiminta-johtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa teknistä osaamista erityisesti mekaniikan osalta. Koulutuksesi (esim. insinööri tai DI) tukee hankintapäällikön työtä ja sinulle on jo ehtinyt kertymään kokemusta hankinnan työtehtävistä. Tulet sujuvasti toimeen englannin kielellä, omaat sosiaalisen luonteen ja sinun on helppo luoda uusia kontakteja. 

Tulet viihtymään meillä, koska meillä on hyvä tekemisen meininki. Työskentelet ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuutta kehittää ja kehittyä ammattitaitoisen työyhteisön tuella. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Mikko Leidén, puh. 040 720 1248.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 24.9.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@stera.com otsikolla ”Hankintapäällikkö Tammelaan”.

Voit myös hakea tätä paikkaa täyttämällä avoimen hakemuksen Ura-sivuillamme saatesanoilla "Hankintapäällikkö Tammelaan".

 
 

Arbetserfarenhet

Arbetserfarenhet

På Stera är vi redan nästan 800 medarbetare. Genom att läsa om arbetserfarenhet kan du bekanta dig med olika arbetsuppgifter på våra olika fabriker. 

Läs mer

Lediga jobb

Lediga jobb

Om det för tillfället inte finns lediga jobb som passar dig, kan du lämna en öppen ansökan.

Läs mer

Öppen ansökan

Öppen ansökan

Du kan lämna en öppen ansökan åt oss eller ansöka om en ledig plats.

Läs mer