Innehåll »
 
 

Avoimet työpaikat/ open vacancies

 

03.10.2019

Tuotannonsuunnittelija Turkuun. Haku päättyy 20.10.2019


Etsimme nyt Turun tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

Tuotannonsuunnittelijana vastaat mekaniikkatuotannon suunnittelusta ja ohjauksesta sekä tuoterakenteiden luomisesta ja päivittämisestä. Seuraat tuotannon aikataulujen pitävyyttä, vahvistat myyntiin toimitusaikataulut sekä teet tarvittaessa muutoksia tuotantosuunnitelmaan toimitusaikataulujen varmistamiseksi. Toimenkuvaasi kuuluu myös tiettyjen ostokomponenttien, metallien ja alihankintojen ostaminen tuotannonohjausjärjestelmän mukaisesti.

Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja myynnin kanssa, joten edellytämme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja olet hankkinut koulutuksen tai työkokemuksen myötä ymmärrystä laatu- ja kustannusasioista. Lisäksi olet huolellinen sekä kiinnostunut kehittämään tuotannonohjausta.

Tarjoamme mukavan ja haasteellisen työn ammattitaitoisessa tiimissä. Lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua ammatillisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Miikka Järvinen puh. 040 488 5270. Tiedustelut arkisin klo 12-14.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 20.10.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@stera.com otsikolla ”Tuotannonsuunnittelija Turkuun”.

Voit myös hakea tätä paikkaa täyttämällä avoimen hakemuksen Ura-sivuillamme saatesanoilla "Tuotannonsuunnittelija Turkuun".

 
 

Arbetserfarenhet

Arbetserfarenhet

På Stera är vi redan nästan 800 medarbetare. Genom att läsa om arbetserfarenhet kan du bekanta dig med olika arbetsuppgifter på våra olika fabriker. 

Läs mer

Lediga jobb

Lediga jobb

Om det för tillfället inte finns lediga jobb som passar dig, kan du lämna en öppen ansökan.

Läs mer

Öppen ansökan

Öppen ansökan

Du kan lämna en öppen ansökan åt oss eller ansöka om en ledig plats.

Läs mer