Innehåll »
 
 

Avoimet työpaikat/ open vacancies

 

31.10.2019

Laatu- ja kehityspäällikkö Viron tehtaalle. Haku päättyy 10.11.2019.


Haemme nyt Viron tytäryhtiöömme, Stera Technologies AS:lle

LAATU- JA KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan voimakkaasti kasvaneita Viron toimintojamme.

Tehtäviisi kuuluvat mm. laatu- ja ympäristöjärjestelmän ylläpito ja kehitys sekä prosessien ja niiden seurantatyökalujen kehitys ja implementointi. Vastuullasi on mm. tuotannon jatkuvan parantamisen prosessin, NPI-prosessin ja 6S menetelmän kehitys yhteistyössä konsernin muun organisaation kanssa. Huolehdit myös hitsauksen laatujärjestelmän ylläpidosta. Päivittäisessä operatiivisessa laadunhallinnassa sinulla on ammattitaitoinen laatuasiantuntijoiden tiimi ympärilläsi. Kuulut paikalliseen johtoryhmään.

Kiinnostavalla hakijalla on:

Tehtävään soveltuva koulutus tai aikaisemman työkokemuksen kautta saatu pätevyys, kokemusta valmistavasta teollisuudesta, osaamista ja ymmärrystä teknisten piirustusten käsittelyyn, kyky itsenäiseen ja tuloshakuiseen työntekoon, kuitenkin osana tiimiä, sujuva suomen ja englannin kielen taito, hyvä työmotivaatio ja asenne työntekoa kohtaan sekä näkemystä tuottavuuden parantamisesta. Viron tai venäjän kielen osaaminen on eduksi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja määräpaikkana on Viron tehtaamme Tallinnan läheisyydessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Jarkko Vähä-Tahlo, puh. 050 567 4807.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 10.11.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@stera.com otsikolla ”Laatu- ja kehityspäällikkö Viron tehtaalle”.
 
 

Arbetserfarenhet

Arbetserfarenhet

På Stera är vi redan nästan 800 medarbetare. Genom att läsa om arbetserfarenhet kan du bekanta dig med olika arbetsuppgifter på våra olika fabriker. 

Läs mer

Lediga jobb

Lediga jobb

Om det för tillfället inte finns lediga jobb som passar dig, kan du lämna en öppen ansökan.

Läs mer

Öppen ansökan

Öppen ansökan

Du kan lämna en öppen ansökan åt oss eller ansöka om en ledig plats.

Läs mer