Innehåll »
 
 

Avoimet työpaikat/ open vacancies

 

05.02.2020

Kesätyöt Steralla. Haku on päättynyt.


Etsitkö kesätyöpaikkaa teknologiateollisuudesta? Oletko opiskelija, harjoittelupaikkaa vailla oleva tai kenties vastavalmistunut työtä janoava tekijä? Stera rekrytoi tänäkin vuonna kymmeniä kesätyöntekijöitä yrityksemme erilaisiin, pääasiassa tuotannollisiin työtehtäviin Suomen toimipisteisiimme. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Paimiossa, Kaarinassa, Vaasassa, Kaavilla ja Tammelassa.

Arvostamme positiivista ja reipasta mieltä, määrätietoista otetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta. Pääosin kesätyöntekijämme ovat 18-vuotta täyttäneitä. Teknisen tai kaupallisen alan opiskelu on plussaa, mutta ei kuitenkaan pakollista. Kesätöiden ajankohta sovitaan tapauskohtaisesti huhti-syyskuun ajalle. Kaikki kesätyöntekijät saavat työtehtäviinsä asianmukaisen perehdytyksen. 

Alla on lueteltuna tarkemmin, millaisiin työtehtäviin etsimme kesätyöntekijöitä:

Voit myös hakea kesätöitä täyttämällä avoimen hakemuksen Ura-sivuillamme. Muista mainita hakemuksessasi millaisesta työstä ja millä paikkakunnalla olisit erityisesti kiinnostunut.

Hakemus kannattaa lähettää heti, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo helmi- ja maaliskuun aikana.

Meillä saat lisäarvoa opinnoillesi hankkimalla arvokasta työkokemusta teknologiateollisuudesta!

 
 

Arbetserfarenhet

Arbetserfarenhet

På Stera är vi redan nästan 800 medarbetare. Genom att läsa om arbetserfarenhet kan du bekanta dig med olika arbetsuppgifter på våra olika fabriker. 

Läs mer

Lediga jobb

Lediga jobb

Om det för tillfället inte finns lediga jobb som passar dig, kan du lämna en öppen ansökan.

Läs mer

Öppen ansökan

Öppen ansökan

Du kan lämna en öppen ansökan åt oss eller ansöka om en ledig plats.

Läs mer