Innehåll »
 
ura-steralla.jpg
 

Stera som arbetsgivare

 

Vad stera kan erbjuda dig

Vi på Stera vill att vår personal trivs på jobbet och att det är roligt att komma till arbetsplatsen. Främjande av arbetshälsa är således en av våra viktigaste målsättningar. Vår personal har en omfattande arbetshälsovård till sitt förfogande, som försäkrar personalens hälsa och välmående. Tillsammans med arbetshälsovården kan vi garantera en säker och trivsam arbetsgemenskap. 

Vi anställer internationellt över 900 personer, så det är en självklarhet att vår personal består av personer i väldigt olika livssituationer. Våra arbetstagare uppskattar en flexibel arbetsmiljö, där olika livssituationer beaktas väl, bland annat när det gäller arbetstider.

Vi uppmuntrar vår personal till mångsidig utveckling och skolning. Vi satsar på förmansjobb och -kunskaper, för vi vill att våra förmän sköter sitt jobb professionellt.

Vi uppmuntrar även vår personal till kontinuerlig förbättring och utvekling. Ofta föds de bästa utvecklingsidéerna när gnistor flyger och metall böjs, och därför använder vi ett initiativsystem där även tystare personer kan föra fram sina idéer. Goda utvecklingsidéer belönas naturligtvis. När arbetsförutsättningarna förbättras och produkterna utvecklas mot en kostnadseffektivare riktning, förblir vi ett konkurrenskraftigt företag. 
tehtaat-naantali840148637.jpg
 
 

Arbetserfarenhet

Arbetserfarenhet

På Stera är vi redan nästan 800 medarbetare. Genom att läsa om arbetserfarenhet kan du bekanta dig med olika arbetsuppgifter på våra olika fabriker. 

Läs mer

Lediga tjänster

Lediga tjänster

På denna sida kan du söka jobb inom Stera.

Läs mer