Content »
 
 

Avoimet työpaikat/ open vacancies

 

20 Feb 2019

Tuotantopäällikkö Turkuun. Haku päättyy 10.3.2019


Haemme nyt Turun toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan mekaniikan tuotannon tehokkuudesta, kannattavuudesta ja organisoinnista.

Turun mekaniikan tuotannossamme työskentelee noin 100 henkilöä. Tuotantopäällikkönä vastaat tuotannon henkilö- ja koneresurssien tehokkaasta käytöstä, toimitusvarmuudesta ja laadusta. Toimenkuvaasi kuuluvat myös työturvallisuudesta huolehtiminen, toiminnan kehittäminen ja jatkuva parantaminen. Työssäsi toimit esimiehenä ja raportoit liiketoiminta-alueen johtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai insinööri), aikaisempaa kokemusta tuotannon johtamisesta sekä kapasiteetin hallinnasta. Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija ja tehokas organisoija. Olet aidosti kiinnostunut henkilöstön ja toimintojen kehittämisestä. Esimiehenä olet ennen kaikkea jämäkkä ja määrätietoinen ihmisten johtaja, jolla on kyky motivoida ihmiset työskentelemään tavoitteellisesti ja kehittämään toimintatapojaan. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä sekä konepajatoiminnasta. Autoteollisuuden vaatimusten tuntemus on merkittävä etu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä, jossa on hyvä tekemisen meininki. Työskentelet ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuutta kehittää ja kehittyä ammattitaitoisen työyhteisön tuella. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jari Isotalo, puh. 050 5693652.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 10.3.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@stera.com otsikolla ”Tuotantopäällikkö Turkuun”

Voit myös hakea tätä paikkaa täyttämällä avoimen hakemuksen Ura-sivuillamme saatesanoilla "Tuotantopäällikkö Turkuun". 
 

Career stories

Career stories

Every career path is unique. Get to know our employees and their career stories.

Read more

Open vacancies

Open vacancies

We announce our open vacancies both in Finland and Estonia here.

Read more

Open application

Open application

You can leave an open application if you did not find a suitable open position.

Read more