Content »
 
 

Avoimet työpaikat/ open vacancies

 

03 May 2019

Robottihitsaaja, jauhemaalari ja CNC-koneistaja/sorvaaja Kaaville. Haku päättyy 19.5.2019


Kaavin tehtaamme keskittyy raskaan liikkuvan kaluston säiliöiden ja tankkien valmistukseen. Yksikkömme myynnin edelleen kasvaessa, haemme nyt Kaaville vakituiseen työsuhteeseen työntekijöitä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

ROBOTTIHITSAAJA

Käytössämme on ABB ja Motoman hitsausrobotit. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta robottihitsauksesta tai/ja MIG/MAG- hitsauksesta. Osaat lukea teknisiä piirustuksia ja otat vastuuta oman työsi laadusta. Voimme myös tarvittaessa kouluttaa ohjelmointitaitoisen ja robotiikasta kiinnostuneen hakijan robottihitsauksen ammattilaiseksi.

JAUHEMAALARI

Työssä maalataan manuaalilaitteilla erimuotoisia kappaleita. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta jauhemaalauksesta sekä esikäsittelystä.

CNC-KONEISTAJA/SORVAAJA

Odotamme sinulta kokemusta metallialan töistä ja mielellään juuri koneistus- ja sorvaustöistä. Keskuksissamme on Fanuc-ohjausjärjestelmät. Olet kenties hankkinut metallialan peruskoulutuksen, joten osaat lukea tuotekuvia ja valmistusdokumentteja. Arvostamme myös ohjelmointitaitoa.


Kaikissa tehtävissä arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä reipasta otetta itsenäiseen työntekoon. Kaavin tehtaan tuotannon eräkoot ovat pääosin pieniä, joten etsimämme henkilöt suoriutuvat nopeasti työnvaihdoista sekä asetusten teoista. Hakijoilla tulee olla valmius vuorotyöhön. Meiltä voit löytää pitkäaikaisen työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä suomalaisessa yrityksessä. Mikäli kiinnostuit, tartu tilaisuuteesi nyt, sillä paikat täytetään heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jari Laakso, puh. 050 514 1442.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@stera.com otsikolla "Työntekijä Kaaville". Voit myös lähettää hakemuksesi täyttämälllä avoimen hakemuksen nettisivuillamme.
 
 

Career stories

Career stories

Every career path is unique. Get to know our employees and their career stories.

Read more

Open vacancies

Open vacancies

We announce our open vacancies both in Finland and Estonia here.

Read more

Open application

Open application

You can leave an open application if you did not find a suitable open position.

Read more