Content »
 
 

Avoimet työpaikat/ open vacancies

 

10 Sep 2019

Hankintapäällikkö Tammelaan. Haku päättyy 24.9.2019


Haemme nyt Tammelan toimipisteemme vakituiseen työsuhteeseen

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit Tammelan yksikön hankintaorganisaation esimiehenä ja tiiviissä yhteistyössä tuotannon sekä myynnin kanssa. Strategisen toiminnan lisäksi työpäiviisi sisältyy päivittäisiä hankinnan toimia kuten tarjouskyselyjen laatimista, tilausten prosessointia ja ostolaskujen tarkastusta. Hankintapäällikkönä vastaat myös konsernin määrättyjen hankintakategorioiden toimittajarajapinnasta ja -portfoliosta sekä toimittajien kilpailuttamisesta. Kuulut liiketoiminta-alueen johtotiimiin ja raportoit liiketoiminta-johtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa teknistä osaamista erityisesti mekaniikan osalta. Koulutuksesi (esim. insinööri tai DI) tukee hankintapäällikön työtä ja sinulle on jo ehtinyt kertymään kokemusta hankinnan työtehtävistä. Tulet sujuvasti toimeen englannin kielellä, omaat sosiaalisen luonteen ja sinun on helppo luoda uusia kontakteja. 

Tulet viihtymään meillä, koska meillä on hyvä tekemisen meininki. Työskentelet ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuutta kehittää ja kehittyä ammattitaitoisen työyhteisön tuella. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Mikko Leidén, puh. 040 720 1248.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 24.9.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@stera.com otsikolla ”Hankintapäällikkö Tammelaan”.

Voit myös hakea tätä paikkaa täyttämällä avoimen hakemuksen Ura-sivuillamme saatesanoilla "Hankintapäällikkö Tammelaan".

 
 

Career stories

Career stories

Every career path is unique. Get to know our employees and their career stories.

Read more

Open vacancies

Open vacancies

We announce our open vacancies both in Finland and Estonia here.

Read more

Open application

Open application

You can leave an open application if you did not find a suitable open position.

Read more