Sisältöön »
 
shutterstock-1182800782.jpg
 

Sterasmart factory

SteraSmart on nimensä mukaisesti älykäs, reaaliaikainen ja helposti skaalattavissa oleva langattomaan anturiteknologiaan perustuva ratkaisumme tehdas- ja tuotantoympäristöjen seurantaan. Steran kehittämä ja valmistama IoT-järjestelmä kerää dataa tuotantoympäristöstä ja visualisoi sen. Visualisoidun datan perusteella on mahdollista tehdä parempia liiketoimintaratkaisujaja kehittää oman toimintaympäristön kilpailukykyä. SteraSmartin avulla voit hallita monimutkaista – jopa usean tehdaslokaation - teollista tuotantoympäristöä reaaliaikaisesti. Järjestelmän avulla voit optimoida tuotantoprosesseja, parantaa tehokkuutta ja laatua sekä varmistaa prosessin jäljitettävyydelle asetetut vaatimukset. Saat yhdelle näkymälle kuvan koko tuotantoprosessista, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin virhetilanteissa vähentäen esimerkiksi tuotantoseisokkien määrää.

Ota yhteyttä


 

Helppo käyttöönotto

SteraSmart järjestelmän asentaminen olemassa olevaan tuotantoympäristöön on yksinkertaista. Ylimääräisiä tietoliikennekaapelointeja tai logiikoita tiedon keräämiseen tai käsittelyyn tuotantolaitteen käyttöasteen selvittämiseksi ei tarvita. Riippumatta laitekannasta Smart-anturoinnin avulla laitteen käyttöasteen seuranta onnistuu niin vanhoista kuin uusista tuotantolaitteista tai -välineistä. Anturi toimii langattomasti ja rakentaa toimintaverkon antureiden välille.  


sensor.jpg

 

Johda tuotantoasi tiedolla

SteraSmart kerää tuotantoon asennetuista antureista tietoa, joiden avulla voidaan optimoida tuotantoa, ennustaa huoltotarpeita ja välttää turhia pysähdyksiä tuotannossa. Kaikki tieto kerätään yhteen näkymään. Pääset tarvittaessa porautumaan tehdastasolta tuotantolinjalle, yksittäiseen koneeseen ja aina koneen yksittäiseen seurattavaan osaan asti.

sterasmart.jpg

 

Reaaliaikaista informaatiota tuotannostasi yhdessä näkymässä

SteraSmart ratkaisu toimii antureiden avulla, jotka kytketään tuotantoon seurattaviin laitteisiin. Anturit voivat mitata ja monitoroida esimerkiksi lämpötilaa, suhteellista kosteutta, liikettä tai värinää. Antureista tieto siirtyy SteraSmart ohjelmistoon. SteraSmart ohjelmiston käyttöliittymä on helppolukuinen ja sen käyttö on helppo oppia. Tarvittaessa koneiden valvonta löytyy jopa puhelimestasi. Se tuo yhteen näkymään koko tuotantoprosessin tiedot ja lähettää myös hälytyssähköposteja virhetilanteen sattuessa.


sterasmart.png

 

Paranna tuottavuutta

SteraSmart avulla saat ilmoituksen reaaliaikaisesti tuotannon virhetiloista. SteraSmartin avulla voit myös ennakoida tulevia huoltotarpeita . Näin vältät turhat tuotantoseisokit ja tuotannon tehokkuus paranee. SteraSmart on hyvä tuki myös laadun valvonnassa, sillä sen avulla virhetilanteet huomataan jopa jo ennen niiden syntymistä mikäli järjestelmään ennakkoon määritellyt parametrit ylittyvät tai alittuvat.

stera-smart-factory.jpg

 
 

Laitteet

(S)martti ja R(Routi) ovat kehittämämme laitteet anturiverkoston rakentamiseen.

  • (S)martti on anturi, jolla tietoa kerätään langattomasti kohteesta. (S)martti anturi mittaa perussuureinaan: lämpötilaa, suhteellista kosteutta ja liikettä
  • (R)routi käyttää virtalähteenään verkkovirtaa. Routi kytketään verkkovirtaan USB adapterilla ja tarkoituksena on laajentaa ja vahvistaa anturiverkkoa.
  • (G)veli gateway toimii järjestelmän yhteyspisteenä pilvipalveluun. (G)veli tarvitsee toimiakseen SIM-kortin jossa on kiinteä julkinen IP-osoite.