Sisältöön »
 
ura-steralla.jpg
 

Stera työnantajana

 

Mitä Stera voi sinulle tarjota

Me Steralla haluamme, että henkilöstö viihtyy töissä ja työpaikalle on mukava tulla. Työhyvinvoinnin edistäminen onkin meillä yksi tärkeimmistä tavoitteistamme. Henkilöstöllämme on käytössä kattava työterveyshuolto, mikä pitää huolen henkilöstön terveydestä ja työssäjaksamisesta. Yhdessä työterveyshuollon kanssa voimme taata henkilöstölle turvallisen ja viihtyisän työyhteisön.

Työllistämme kansainvälisesti lähes 800 henkeä, joten on sanomattakin selvää, että henkilöstömme koostuu hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevista ihmisistä. Työntekijämme arvostavatkin joustavaa työilmapiiriä, missä yksilöiden sen hetkiset elämäntilanteet otetaan hyvin huomioon muun muassa työaikoja sovittaessa.

Rohkaisemme ja kannustamme henkilöstöä moniosaamisen kehittämiseen sekä kouluttautumiseen. Panostamme esimiestyöhön ja -taitoihin, koska haluamme, että esimiehemme hoitavat työnsä ammattitaidolla.

Kannustamme henkilöstöä jatkuvaan parantamiseen ja työn kehittämiseen. Usein parhaat kehitysideat syntyvät juuri siellä, missä kipinät lentävät ja metalli taipuu, joten käytössämme on aloitejärjestelmä, mihin hiljaisimmatkin tekijät saavat tuoda ideoitaan esille. Hyvät kehitysideat luonnollisesti palkitaan. Kun työn tekemisen edellytyksiä parannetaan ja tuotteita kehitetään kustannustehokkaampaan suuntaan, pysymme kilpailukykyisenä yrityksenä.

 
stera-toimipisteet-karttakuva2074240707.jpg
 
 

Uratarinat

Uratarinat

Meitä steralaisia on jo lähes 800. Uratarinoiden avulla pääset tutustumaan työtehtäviin eri toimipisteillämme.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Jos juuri tällä hetkellä ei ole avoinna sopivaa työtehtävää, voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen.

Lue lisää

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Voit jättää tästä meille avoimen hakemuksen tai hakea avoinna olevaa työpaikkaa.

Lue lisää