Sisältöön »
 
fiilis-alasivu.jpg
 

KERSTI LAURSOO

KOKOONPANIJA, ALLIKA

Haaveilin jo pienenä tyttönä sairaanhoitajan ammatista ja työskentelinkin melkein 13 vuoden ajan tuossa ammatissa. Sairaanhoitajauran jälkeen lähdin opiskelemaan kosmetologiksi ja sain myös meikin ja kampaajan erikoistumisen.

Aloitin työt Steralla vuonna 2015. Työskentely mekaniikkatuotannossa oli minulle aivan toista mihin olin tottunut siihen astisessa elämässäni. Myös Stera oli minulle työpaikkana varsin tuntematon, koska minulla ei ollut mitään aiempaa kontaktia tänne. Alun perin suunnitelmiini kuului vain lyhytaikainen työskentelyjakso Steralla, mutta nyt huomaan olleeni täällä töissä jo useamman vuoden.

 
laursoos3.jpg
 
 

Työskentelen yhdessä vuorossa ja toimenkuvaani kuuluu hissiosien kokoonpano. Työ vaatii paljon harkintaa sekä tiimityöskentelytaitoja. Käytän työssäni paljon käsityökaluja, kuten akkuporakonetta ja jakoavaimia. Käsityöammatithan ovat meillä tärkeää kansanperinnettä. Työjärjestys vaihtelee tuotekohtaisesti ja tämä tekee työstä mielekästä.

Osasto, jossa työskentelen, on nimeltään TTR ja se koostuu viidestä naistyöntekijästä. Tarpeen vaatiessa autamme toisiamme ja muutenkin toimimme yhtenä joukkueena. Vietämme osaston henkilöiden kanssa paljon aikaa myös vapaa-ajalla - järjestämme esimerkiksi erilaisia kokooontumisia ja tapahtumia.

Miksikö minun alkuperäinen ajatukseni tulla Steralle vain väliaikaiseen työsuhteeseen muuttui matkan varrella näin paljon? Huomaan tulevani töihin joka aamu hyvillä mielin. Pidän todella työstäni - tämä on monipuolista ja mielenkiintoista, minulla on hyviä työkavereita ja osastolla on ystävällinen ja positiivinen ilmipiiri. Koen, että Stera on minulle oikea työpaikka. Tänne on aina hyvä tulla!

Uratarinoihin