Sisältöön »
 
shutterstock-696642655.jpg
 

YRITYSESITTELY

 

Stera Technologies on kansainvälisesti toimiva teknologiayritys. Yritys työllistää yli 900 korkean osaamisen ammattilaista Suomessa ja Virossa seitsemällä eri paikkakunnalla. Konsernin tuotteita ja palveluita ovat sopimusvalmistuspalvelut, Stera laite- ja jakokaappituotteet sekä SteraSmart – tuotantoautomaatioratkaisut ja langattomat tuotantoympäristön seurantajärjestelmät.

 

your partner in industrial evolution

Meitä steralaisia inspiroi asiakkaidemme kilpailukyvyn parantaminen tuotantoteknologisin keinoin vastuullisesti ja digitalisaatiota ennakkoluulottomasti hyödyntäen. Tavoitteenamme on luoda maksimaalinen lisäarvo asiakkaillemme asiakkaan tuotteen koko elinkaaren ajan.

Tunnusomaista sopimusvalmistuspalveluissamme on laaja teknologinen tarjonta, kestävä kehitys, korkea laaduntuottokyky, kustannustehokkuus sekä toiminnan joustavuus ja toimintavarmuus. Tämän kaiken mahdollistaa Steran henkilöstön korkea osaaminen, kyky ymmärtää loppuasiakkaidemme liiketoiminnan vaatimuksia sekä uskallus hyödyntää viimeisimmän tuotantoautomaation ja digitalisaation tarjoamat hyödyt. SteraTools- ja SteraSmart-palveluiden keinoin olemme asiantuntijakumppani asiakkaidemme oman tuotannon tarpeisiin yli toimialarajojen. Asiakkaamme tarvitsevat rinnalleen uusiutumiskykyisen kumppanin, joka tarjoaa palveluita suunnittelu- ja hankintatoimesta aina massatuotantoon tai yksittäisiin testattuihin lopputuotteisiin asti.  

Myös Steran kehittämät tuotteet nojaavat näihin samoihin perusarvoihin. Tarjoamme Stera laite- ja jakokaappeja räätälöityinä ratkaisuina tuottamaan asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa omassa liiketoiminnassaan. Asiantuntemuksemme ja kokonaisvaltainen palvelumallimme tuottavat niin ihmisille, ympäristölle kuin kumppaniemme liiketoiminnalle kestävimmän, toimintavarmimman ja kilpailukykyisimmän ratkaisun.

Yrityksenä Stera tarjoaa työntekijöilleen modernin teollisen toimintaympäristön sekä monipuolisia työtehtäviä kasvu- ja kehitysorientoituneessa organisaatiokulttuurissa. Henkilöstömme osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittäminen ovat arvoja, jotka ohjaavat päivittäistä toimintaamme kaikilla tehtaillamme.

Jussi Ohlsson
CEO

nimeton1783983281.png